Nöjd kund

Parnass Presentreklams mål är att ha 100% nöjda kunder! Genom åren har över 50 000 företag och organisationer beställt miljontals produkter med tryck från oss. Vi har många kunder som återkommer och handlar från oss år efter år. Att beställa produkter med tryck ska vara smidigt och enkelt och som kund hos oss ska du känna dig trygg. Nedan finns exempel på hur vi arbetar för att nå 100% nöjda kunder.

• Lägsta Pris Garanti. Vi var först i denna bransch att erbjuda en Lägsta Pris Garanti. Den går ut på att om du hittar samma produkt till ett lägre pris så kommer vi att erbjuda varan till ett lägre pris (se villkor)

• Fria prover. Vi skickar gärna prover för påseende om du vill se våra produkter i verkligheten. De flesta proverna är med slumpmässiga logotyper eller blanka/omärkta. Prover med lågt värde behöver normalt inte returneras. Om du vill ha prov på dyrare produkter eller många olika produker ber vi er att returnera proverna inom 10 dagar.

• Proffsig personlig service. Vi har funnits på marknaden i över 60 år. Vi har ett unikt branschkunnande som vi gärna delar med oss av till våra kunder. Det vi inte kan om reklamprodukter är inte värt att veta!

• Kostnadsfria korrektur/skisser. Vi skickar alltid korrektur som visar hur trycket kommer att se ut på produkterna du beställer innan vi startar produktionen. Er beställning är bara bindande när ni godkänt korrekturet.

• Säkra leveranser. Våra kunder beställer ofta reklamprodukter till en mässa eller ett specifikt evenemang och då är det viktigt med säkra leveranser. Vi ställer höga krav på de logistikpartners som som vi anlitar för att kunna erbjuda en hög leveranssäkerhet.

Vad händer om jag inte är nöjd? Hör alltid av dig direkt till oss så försöker vi gemensamt att hitta en lösning så att ni blir nöjda med våra produkter och service.

LÄGSTA PRIS GARANTI
Snabba leveranser
100% Nöjd kund

Våra säljare

Internet i all ära men ibland kan det vara bra att prata med någon verklig person. Vi hjälper dig att hitta rätt produkt efter era önskemal. Vi har över 60 års erfarenhet av produkter med tryck.