Om Parnass

Parnass Presentreklam är ett av Sveriges äldsta och mest kända företag i presentreklambranschen. Parnass grundades 1954 och vi har levererat miljontals produkter med reklamtryck till både stora och små företag. Idag är vi ett av de snabbast växande bolagen i profilbranschen. Genom åren har över 50 000 företag och organisationer handlat från oss.

Vi får ofta frågan varifrån namnet Parnass kommer? Parnass är ursprungligen ett bokförlag och namnet kommer från Parnassos som är ett bergsmassiv i Pindosbergen i mellersta Grekland. Enligt grekisk mytologi var Parnassos musernas, poesins gudinnor, hem. Parnass har givit ut ett 100-tal titlar bland annat böcker av den brittiske författaren av ungdomslitteratur Enid Blyton. Utöver böcker började Parnass även sälja julkort till företag och vi är än idag marknadsledande på företagsjulkort. Idag sker försäljningen av julkort av vårt systerföretag Parnass Förlag.

I början av 70-talet började Parnass sälja presentreklam till företag och i mitten av 80-talet började vi handla direkt med producenter i Asien. Vi har idag upparbetade kanaler i Asien för inköp av presentreklam. Vi besöker våra leverantörer regelbundet för att se att arbetsförhållanden är bra och följer upp deras miljöarbete. Du ska alltid känna dig trygg med de produkter som du köper från Parnass.

Parnass har sedan flera år tillbaka högsta kreditvärdighet hos flera kreditvärderingsföretag. Vi har bland annat tilldelats AAA-ranking av Bisnode samt högsta kreditvärdighet hos UC. Vi tilldelades även utnämningen "Årets Superföretag" två år i rad av tidningen Veckans Affärer.

Vi var även först i presentreklambranschen att erbjuda en Lägsta Pris Garanti. Vår garanti betyder att om du hittar en identisk vara till ett lägre pris vid samma kvantitet hos någon av våra konkurrenter, så erbjuder vi varan till ett lägre pris (se villkor här).

Parnass är ett familjeföretag i andra generationen och för oss är personlig service en självklarhet. Det finns flera annonyma hemsidor på nätet som säljer reklamartiklar där man om man har tur lyckas hitta ett telefonnummer undangömt på sidan. Vi vill gärna att du kontaktar oss om du har frågor. Vårt telefonnummer 08 522 194 00. Vi vill inte vara ett ansiktslöst företag som gömmer sig bakom en hemsida och därför hittar du alltid bilder på våra anställda tillsammans med kontaktuppgifter på hemsidan.

Många företag har övergivit sin tidigare leverantör av presentreklam för att handla av Parnass för att vi erbjuder bland de lägsta priserna på marknaden. Det glädjer oss självfallet, men vi blir ännu gladare av att de återkommer som kunder till oss, inte bara för de låga priserna utan för vår höga servicenivå och våra snabba leveranser.

LÄGSTA PRIS GARANTI
Snabba leveranser
100% Nöjd kund

Våra säljare

Internet i all ära men ibland kan det vara bra att prata med någon verklig person. Vi hjälper dig att hitta rätt produkt efter era önskemal. Vi har över 60 års erfarenhet av produkter med tryck.