Miljöpolicy

Vår målsättning är att vara marknadsledande när det gäller socialt och miljömässigt ansvar och att så långt som det är möjligt minska vår påverkan på miljön. Våra inköpare jobbar ständigt med att hitta nya miljövänliga material och välja bästa transportsätt.

Transporter står för en stor andel av världens utsläpp av växthusgaser och sjöfrakt är generellt det bästa alternativet för varor som färdas långa sträckor. Flygfrakt är det transportsätt som har högst CO2-utsläpp per tonkilometer och vi strävar därför för att minimera användningen av lufttransporter.

Vi väljer leverantörer och samarbetspartners utifrån våra egna miljöstandarder och kan på så vis påverka företagen och myndigheter i vår närhet. Vår målsättning är att så ofta som möjligt kunna erbjuda ett miljövänligt alternativ. Vi ökar hela tiden vårt utbud av produkter som är Fairtrade-certifierade, produkter i ekologisk bomull etc. Idag är mindre än 1 % av världens bomullsproduktion ekologiskt odlad. Vår målsättning är även att aktivt marknadsföra produkter som är miljösmarta och tillsammans med våra kunder öka försäljningsvolymen av denna typ av produkter.

Vi är medlemmar i El-Kretsen som ser till att den elektronik som vi importerar återvinns på bästa sätt. El-Kretsen samlade in 140 000 ton elprodukter och batterier under 2015. Vi är även medlemmar i Förpacknings- och Tidningsinsamlingen (FTI) som tillhandahåller ett insamlingssystem som består av olika fastighetsnära insamlingslösningar för över 30 % av Sveriges hushåll och uppemot 6 000 återvinningsstationer och andra insamlingspunkter runt om i landet där hushåll kan lämna sina förbrukade förpackningar och tidningar.

LÄGSTA PRIS GARANTI
Snabba leveranser
100% Nöjd kund

Våra säljare

Internet i all ära men ibland kan det vara bra att prata med någon verklig person. Vi hjälper dig att hitta rätt produkt efter era önskemal. Vi har över 60 års erfarenhet av produkter med tryck.