Så handlar du från Parnass

Att köpa in produkter med tryck är troligtvis inte din viktigaste arbetsuppgift. Det gör inget för det är här vi kommer in i bilden. Vi har funnits sedan 1954 och vågar påstå att vi är proffs på presentreklam. När du handlar från Parnass får du alltid en egen säljare som hjälper dig med din beställning och som tar ansvar för att allt blir rätt och att du får din leverans som utlovat.

Enklaste sättet att beställa är att trycka på den röda knappen “Beräkna” vid respektive produkt. Då får du upp totalpriset för produkt, tryck, eventuella startkostnader och frakt. Om det ser korrekt ut klicka då på "Beställ" och fyll i era uppgifter samt ladda upp er logo. Du kommer alltid att få en orderbekräftelse och ett korrektur som visar hur ert tryck kommer att se ut på produkten. Det är bara om du godkänner korrekturet som er order är bindande.

Du kan även maila din beställning till brev@parnass.se eller ringa till oss på 08 522 194 00.

För bästa tryckresultat vill vi ha logotypen i EPS-format, skapad i Adobe Illustrator sparad som en vektoriserad eps-fil. Självfallet kan vi även hjälpa dig om du inte har er logotype i eps-format. Vi kontrollerar alltid filerna som du skickar till oss och hör av oss om det är problem med filen som du skickat oss.

Du får alltid ett kostnadsfritt korrektur (en digital skiss) där du får se ditt tryck på produkten du beställt. Det är bara om du godkänner korrekturet som er order är bindande.

LÄGSTA PRIS GARANTI
Snabba leveranser
100% Nöjd kund

Våra säljare

Internet i all ära men ibland kan det vara bra att prata med någon verklig person. Vi hjälper dig att hitta rätt produkt efter era önskemal. Vi har över 60 års erfarenhet av produkter med tryck.