Gåvokort - låt mottagaren välja gåva

Gåvokort är ett smart lösning för dig som vill ge mottagaren möjlighet att påverka vilken gåva de ska få. Mottagaren får i lugn och ro välja gåva från ett färdigt urval. Vist kan det vara svårt att hitta en företagsjulklapp som passar alla på kontoret? Då är ett gåvokort den perfekta julgåvan. Vi har ett stort urval av gåvokort med olika inriktningar. En del kort som exempelvis Scandiafisk Select och Supékort är fokuserade på delikatesser och matlagning. Andra kort som exemplevis Tings och Sagagifts är inrikade på heminredning. Joyful giftcard är vårt mest allsidiga gåvokort och har det störrsta urvalet av gåvor för mottagaren att välja mellan. Vi på Parnass har valt ut marknadens bästa gåvokort och erbjuder dem till svårslagna priser. Vi på Parnass har gåvokort från Orrefors, Scandiafisk, Supékort, Newport, Tings och Sagaform. Ett av årets mest populära gåvokort är Leif Mannerströms Gåvokort från Tings. Här får mottagaren tre gåvor. Dels en valfri gåva, en bonusgåva och en kokbok av Leif Mannerström.

  • 1954
  • Lägsta Pris Garanti
 
Ring oss idag 08-522 194 00

Parnass Presentreklam Sweden AB | Polygonvägen 67| Box 7314 | 187 14 TÄBY | Tel 08 522 194 00

© Parnass Presentreklam Sweden AB 2016

Samtliga priser anges exklusive moms och frakt. Angivna leveranstider är ungefärliga och kan variera. Vi reserverar oss för eventuella skrivfel och slutförsäljning. Priserna gäller tillsvidare och vi förbehåller oss rätten till prisändring utan avisering. Parnass försäljningsvillkor tillämpas vid beställning (läs här). Rek. pris avser riktpris eller branschpris för liknande produkt. Rek. Butikspris avser leverantörs rekommenderade pris till konsument i butik och inkluderar moms. Av tekniska skäl är vissa nyanser av produkter svåra att återge i bild och kan skilja sig från den verkliga produkten. Vi erbjuder ingen returrätt. Vid beställning under 2000:- exkl moms tillkommer 195:- i faktureringsavgift.

Parnass erbjuder julklappar till kunder och anställda. Vi har i många år sålt julgåvor och vi har ett stort utbud av företagsjulklappar. Missa inte heller vårt stora urval av presentreklam